Anunț nr. 55 din 08.01.2019

Primăria Poienarii de Muscel face cunoscut locuitorilor că începând cu data de 01.01.2019 taxa de colectare de la platformă a deșeurilor a fost stabilită de operatorul de salubritate la 299,16 lei/ tonă (fără TVA) la care se adaugă suma de 30 lei/ tonă către administrația fondului pentru mediu (taxă pentru nereciclarea deșeurilor).

Primăria este obligată să colecteze aceste taxe și să le livreze operatorului de salubritate și administrației fondului pentru mediu.

Deoarece mașinile de colectare a deșeurilor vor fi cântărite la platforma de la Albota, vă facem cunoscut că este permisă depozitarea la platformele de colectare doar a deșeurilor menajere.

Este interzisă depozitarea la platformele de colectare a următoarelor: cenușă, pământ, bălegar, pietre, lemne, iarbă, crengi, materiale de construcții, mobilă, etc. Persoanele care nu respectă regulile de depozitare a deșeurilor vor fi sancționate contravențional.

Vă rugăm să colectați și depozitați selectiv pentru micșorarea taxelor de salubritate și protejarea mediului înconjurător.

Deșeurile din material plastic se vor colecta în prima zi din lună.

Anunț nr. 55 din 08.01.2019